Zwaard Roger in foam - Blauw

Stoer ridderzwaard uit schuimrubber

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

PHA864

Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids! (105)

Met dit stoere ridderzwaard wint jouw kleine ridder elke strijd. Het speelgoedzwaard is gemaakt van zachte foam en past ergonomisch in de hand van elke kleine held.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 104415

PersonageRidder
TypeVerkleedaccessoires
KleurGrijs

Het Zwaard Roger in foam van Souza for Kids is gemaakt van schuimrubber, zodat er geen echte gewonden kunnen vallen. Een onmisbaar verkleedaccessoire voor elk ridder of soldaat.

Het zwaard is grijs en rood met details in zilver en goud.

Afmetingen: 43 x 10 cm

_

Souza for Kids beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Sprookjesachtige kostuums van Souza for Kids!
Inspiratie en stories