Zwangerschapsboek - Mama worden

Staat: Nieuw product

Lannoo

KZ26560

Mama Baas (8)

Mama worden is het boek dat élke zwangere vrouw in huis moet hebben. De zwangerschapsbijbel van Mama Baas - een online magazine...

29,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Mama worden is het boek dat élke zwangere vrouw in huis moet hebben. De zwangerschapsbijbel van Mama Baas - een online magazine met eerlijke verhalen van mama's en papa's en tips & tricks van experts - vertelt je alles wat je moet weten over zwangerschap en bevalling.

Mama worden is het eerste naslagwerk van eigen bodem over zwanger worden, zwangerschap, geboorte en kraamtijd. Het boek is samengesteld door een team van specialisten onder leiding van prof. dr. Bernard Spitz (doceert verloskunde aan de KULeuven en is als gynaecoloog verbonden aan het UZLeuven) en Sofie Vanherpe van Mama Baas.

DIT BOEK GEEFT TEKST EN UITLEG BIJ DE MEEST VOORKOMENDE GROTE EN KLEINE VRAGEN:
» Hoe bereid je je voor op een leven met kinderen?
» Wat te doen bij eventuele kwaaltjes, SOS-momenten of onzekerheden tijdens de zwangerschap?
» Hoe evolueer je als mama en als partner tijdens dit hele avontuur, zowel fysiek als mentaal?
» Hoe bereid je je voor op de bevalling?
» Welke basics moet je weten over de kraamtijd?

De informatie van experts en de persoonlijke mamaverhalen in het boek helpen je met meer empowerment door deze unieke en ongelooflijk mooie, maar soms wat verwarrende en vermoeiende periode. Als je weet dat iets perfect normaal is en erbij hoort, kun je alles in perspectief plaatsen en win je aan zelfvertrouwen.

Aantal pagina's: 360
Afmetingen: 21cm x 25cm
ISBN: 9789401428859

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
212501.43
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.
Collectie Mama Baas
Inspiratie en stories