Zwarte herbruikbare krijt tafelloper - incl 4 krijtjes en krijthouder

Staat: Nieuw product

Jaq Jaq Bird

BL116

Teken en fantaseer erop los ... deze grijze tafelloper is er speciaal voor gemaakt!

Net zoals de Jaq Jaq Bird krijtboekjes kan je op deze lange strook tekenen met krijtjes - je krijgt er zelfs 4 ButterStix en een krijthouder bij - deze zijn volledig stofvrij. Leuk idee om allemaal samen een mooi kunstwerk te maken, bijvoorbeeld op een verjaardagsfeestje!

26,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Grijze herbruikbare krijt tafelloper van Jaq Jaq Bird, inclusief 4 Butterstixs (stofvrije krijtjes) en krijthouder - heerlijk voor creatieve kindjes die houden van tekenen of om je kinderen net meer te laten tekenen. Makkelijk uit te rollen op tafel of de grond en nadien weer op te bergen zonder dat het veel plaats inneemt. Ook een erg origineel verjaardagscadeau!

Afmetingen: 45,5 x 183 cm

Gebruiksadvies: proper maken met een vochtige doek - je mag er ook met Wishy Washy stiften op schrijven - extra ButterStixs apart verkrijgbaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.44
  • Door Vervoort M.
  •  de 26/12/2019
zo kunnen kinderen toch nog aan tafel blijven en zicht amuseren
Maak kennis met het schattige Jaq Jaq Bird , een Amerikaans kindermerk met leuke spulletjes voor thuis of op school. Van tekenborden tot krijtjes en kleurboekjes. Alles om jouw kindje urenlang creatief speelplezier bezorgen!