Zwarte poppenaccessoire Ma Corolle rugzak

Staat: Nieuw product

Corolle

COR100

Ma Corolle collectie by Corolle (10)

Heeft je pop veel spulletjes? Geef ze dan deze schattige poppenrugzak!

Heerlijk rugzakje voor je Ma Corolle pop, met een groot binnenvak dat je kan sluiten met de rits en een klein voorvakje. In deze unieke poppenrugzak kan je alle spulletjes of poppenkleedjes van jouw pop makkelijk insteken en de tas op de rug van je pop hangen.

11,00 €

6,60 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 211120

CollectieMa Corolle
TypePoppenaccessoires
KleurZwart
Afmetingen pop36 cm

Zwarte poppenrugzak met monochrome ruitjesprint van Corolle. Deze rugzak past op de rug van jouw Ma Corolle pop van 36 cm en is ook verkrijgbaar in het zilver. Ma Corolle zijn poppen die kinderen zelf kunnen personaliseren, naar hun eigen smaak en voorkeuren. Er zijn genoeg hippe en supertoffe accessoires waar je uit kunt kiezen, zoals deze rugzak. Ma Corolle-poppen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Afmetingen: 12 x 20 cm

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Opgelet: deze rugzak is gemaakt voor de Ma Corolle pop van 36 cm - de pop is apart verkrijgbaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle  is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.Les Chéries by Miss CorolleDe Miss Corolle Collectie  heeft onder meer staande poppen met de prachtige naam ‘Ma Cherie’. De poppen zijn 33 cm hoog en zijn voor kids vanaf 4 jaar. Met deze popjes stap je in de verfijnde wereld van Camille, Chloe, Cécile, Clara en de andere lievelingetjes of Chéries van Corolle.Ma Corolle CollectieBij de Ma Corolle Collectie kan je 5 poppen personaliseren met leuke outfits en accessoires. De poppen zijn 36 cm groot en hebben prachtige, lange haren om te tooien. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.Mon Premier CollectieVoor de kleinste mini ouders vanaf 18 maanden is er de Mon Premier Collectie . De collectie bevat zachte babypopjes inclusief kleding en verzorgings-accessoires. Heerlijk om mee te spelen en te knuffelen.Mon Grand Poupon CollectieIn de Mon Grand Poupon Collectie vind je kleine popjes (36 cm), grote popjes (52 cm) en alle nodige accessoires, van buggy’s en bedjes tot kleren en flesjes. Perfect voor de mini mama’s en papa’s om met alle liefde hun baby te verzorgen.
Collectie Ma Corolle collectie by Corolle
Inspiratie en stories