Zweefvliegtuig - Haai

Kan tot 40 meter ver door de lucht glijden!

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER355

Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee, het is de vliegende Shark Glider van Tiger Tribe!

Deze lichtgewicht, gemakkelijk te lanceren vliegende schuimhaai heeft een royale vin-spanwijdte waardoor deze grote vis met een vloeiende beweging lange afstanden van wel 40 meter kan afleggen. Heerlijk en super cool!

18,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3750616

TypeBuitenspeelgoed
KleurBlauw
Leeftijdvanaf 3 jaar
Thema's en onderwerpenDiep in de zee
STOP/FINISTOP

Origineel Zweefvliegtuigje Haai van Tiger Tribe doorbreekt alle oude clichés: vliegende vogels, vliegtuigen en vleermuizen zijn zo passé. Shark Glider is een geweldig cadeau en interactieve buitenactiviteit of tijdens een verjaardagsfeestje in oceaan thema. Kan meer dan 40 meter glijden!

Materiaal: lichtgewicht EPP-schuim
Afmetingen doos: 50,5 x 3,7 x 4,7 cm - vliegtuig: 44 x 46 x 11,5 cm - de vleugels hebben een spanwijdte van 46 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Gebruiksadvies: eenvoudig te monteren - geen lijm of gereedschap nodig Duurzaam, waterdicht en slagvast

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE en laat de verbeelding van je kinderen bloeien! In deze tijd van digitale overbelasting zijn de cadeaus van TIGER TRIBE precies wat ouders en kinderen nodig hebben om (terug) plezier te vinden in spelen. Inspirerend speelplezier met TIGER TRIBE Als missie heeft TIGER TRIBE om de aangeboren fantasie van kinderen te voeden en te stimuleren. Met hun unieke producten spelen ze perfect in op de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen, zodat ze zich kunnen onderdompelen in een wereld van plezier en avontuur. Veilig en plezierig spelen met kwaliteitsproducten De TIGER TRIBE collectie bestaat uit een breed scala aan creatieve producten, zoals kleurboeken, puzzels, knutselsets, spelletjes en nog veel meer. Elk product is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en kwaliteit, zodat kinderen veilig en met plezier kunnen spelen. Geschikte cadeaus voor alle leeftijden Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, een speciale gelegenheid of gewoon om je kinderen te verwennen, TIGER TRIBE heeft voor elk wat wils. Hun producten zij n geschikt voor kinderen van alle leeftijden en zijn een geweldige manier om ze te inspireren, hun creativiteit te stimuleren en ze even weg te halen van de schermen. Kom en ontdek de creatieve wereld van TIGER TRIBE en laat je kinderen genieten van uren speelplezier. Ontdek de prachtige collectie van TIGER TRIBE en laat de verbeelding van je kinderen bloeien!