Zwem- & turntas - Deer amber brown

Waterafstotende roodbruine kindertas gemaakt van rPET

Staat: Nieuw product

Fresk

KUK907

Op stap met je mini en FRESK! (94)

Met dit duurzaam roodbruin rugzakje nemen kids hun spulletjes eenvoudig mee naar het zwembad of de turnzaal. Dankzij het waterafstotend materiaal kan je er ook natte kleren in opbergen.

Het kindertasje heeft ook een handige lus aan de bovenzijde waardoor je die aan een kapstok kan ophangen.

21,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FB820-34

CollectieOutdoor
TypeTurn/zwemzakken
PrintsDeer amber brown
KleurRoze

Zwemzak & Turntas Deer Amber Brown van Fresk heeft trekkoorden om eenvoudig te openen en te sluiten. De tas is voorzien van een draaglus en heeft vooraan een klein zakje met ritssluiting voor kleine spulletjes zoals sleutels en muntstukken.

Afmetingen: 27 x 38 cm
Materiaal: 100% gerecycleerde PET-flessen

_

Fresk is Scandinavisch voor fris, toch is het een Nederlands merk dat Hollands design moeiteloos match met Scandinavische kwaliteit en stijl. Met heel wat liefde maken ze vrolijke en kleurrijke baby essentials en nu ook een leuke, nieuwe tassencollectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Fresk - Zus Katja en broer Mark van Aardenne lanceren het wondermooie Fresk, een Nederlands merk met biologische babymode. Ze maken voor hun collecties steeds gebruik van biologisch katoen omdat het heerlijk zacht is voor de babyhuid en zorgt voor een fijne pasvorm en veel draagcomfort. Vrolijke en kleurrijke babycollectie Fresk biedt een collectie baby basics uit biologisch katoen waaronder slabbetjes , speendoekjes , rompertjes ,  pyjama's en dekentjes . De collectie wordt met veel zorg en aandacht ontworpen in Nederland en duurzaam geproduceerd in Europa. Katja en Mark kozen de naam van hun nieuw merk niet lukraak. Ze hebben een Scandinavische roots en voor hen staat Fresk voor een fris briesje, een nieuw begin. Een babycollectie zonder poespas, met liefde gemaakt voor baby’s en hun ouders. Volgens Katja van Aardenne combineert Fresk eigenwijs Hollands design met een vleugje retro Scandinavië. De collectie is lief, fris en heeft leuke en eigenwijze prints.
Collectie Op stap met je mini en FRESK!
Inspiratie en stories