set de 12 pochettes cadeau en papier 'Grey Stripe' (L)

12 grijs gestreepte geschenkzakjes

Staat: Nieuw product

Ferm Living

KZ22741

Zoals elk jaar viert Ferm Living de kerst- en feestdagen in stijl. Met een spel van geometrische vormen en lijnen zet Ferm Living haar grafische handtekening onder de kerstcollectie.

10,00 €

5,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Nieuw is de kerstverpakking. Het gestreepte zakje is ideaal voor kleine verrassingen en mini-attenties.Tip: sluit de zakjes met gouden stickers en schrijf een leuk berichtje op geometrische geschenktags. Deze producten zijn ook opgenomen in ons Ferm Living assortiment.

Inhoud: 12 zakjes
Afmetingen: 21x29.5
Materiaal: papier


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2129.500.35
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.