SPRING SALE

SPRING SALE

Sorteren

SPRING SALELaat je betoveren door onze ultra-trendy collectie kinderproducten, met de chicste merken op de markt: ontdek een veelvoud aan must-haves tegen ongelooflijke prijzen. Duik in onze betoverende wereld en laat je verleiden door onze schatten van Bloomingville, HABA, DJECO en vele anderen!

Hippe kinderen, stijlvolle kleding!

Omdat stijl geen leeftijd kent, ontdek onze adembenemende selectie van kinderkleding. Van schattige jurkjes tot kinderpyjama's gezellig en warm, onze artikelen van Liewood, Done by Deer, en Childhome zullen je verleiden. Kinderen zullen de trendsetters zijn met onze essentiële modemerken :-)

Spelen, leren & groeien

Onze houten speelgoed en imitatiespeelgoed zijn ontworpen om de verbeelding van kleine ontdekkingsreizigers te stimuleren. Van bordspellen tot bad speelgoed, elk speelmoment wordt een spannend avontuur. Maak ook plaats voor creativiteit met onze siliconen eetsets voor superleuke familiemaaltijden!

Slaap, decoreer & geniet...

Wij geloven dat elk kind een uitzonderlijke kinderkamer verdient. Met onze selectie van decoratie voor de kinderkamer van FABELAB en Lilipinso, creëer je een magische ruimte waar dromen werkelijkheid worden. En laten we het comfort niet vergeten met zachte pyjama's en schoenen voor baby's en kinderen.

Toont 97 - 144 van de 2261 items

Toont 97 - 144 van de 2261 items