2-in-1 Evolu 2 Stoel - Zwart & Zwart

Zwarte design kinderstoel die meegroeit met je kind

Staat: Nieuw product

Childhome

CH903

Eén kinderstoel, eindeloos veel mogelijkheden. Meet de Evolu 2 in stijlvol zwart: een award winning musthave die meegroeit met je kind. Deze stoel past voor een kindertafel en standaard eettafel.

Perfect uit te breiden met tal van accessoires zoals het in diepte verstelbare eettablet. De Evolu 2 hoge stoel is voorzien van een 5-punts veiligheidsgordel en een afneembare veiligheidsbumper om de veiligheid van jouw kind te verzekeren.

185,00 €

148,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CHEVOCHBL

CollectieEvolu
TypeEetstoelen en accessoires
KleurZwart

2-in-1 Evolu 2 Kinderstoel Zwart van CHILDHOME is een trendy 2-in-1 kinderstoel met duurzame kunststof zitting en natuurlijke poten die kunnen worden aangepast aan 2 tafelhoogtes: standaard eettafel van 75 cm en een kindertafel van 50 cm. Ook verkrijgbaar in andere kleuren.

  • Een eetstoel die evolueert in een kinderstoel, origineel Belgisch design
  • Winnaar van talloze internationale prijzen
  • De eenvoudige montage maakt het gemakkelijk om de hoogte van de Evolu 2 te veranderen.
  • Inclusief 5-punts veiligheidsgordel en afneembare veiligheidsbeugel
  • Uit te breiden met tal van accessoires zoals een stoelkussens, een eettabel en newborn seat zijn apart verkrijgbaar.
  • Geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 6 jaar oud (en vanaf de geboorte met de Evolu Newborn Seat)
  • Met de optionele lange poten kan de kinderstoel worden aangepast aan een kookeiland van 90 cm, deze zijn apart verkrijgbaar in onze webshop.

Afmetingen: 56 x 56 x 92 cm - geschikt voor een standaardtafel (75 cm) en een kindertafel (50 cm)
Materiaal stoel: polypropylene, poten: beuk
Onderhoud: kuip, veiligheidsgordel en poten na elk gebruik een vochtige doek afnemen.

_

Het Belgische CHILDHOME is een familiebedrijf met passie en een ruim assortiment producten voor (jonge) families: van kinderstoelen tot leuke kinderbedden en de famous Mommy Bags. Dit kindermerk zorgt voor stijl, comfort én kwaliteit in je uitzet en interieur. Bekijk de volledige collectie hier >

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0006
Meer dan 30 jaar geleden zag Childhome het eerste levenslicht. Dit op-en-top Belgisch kindermerk heeft knappe eigen ontworpen collecties voor baby’s, peuters en kindjes. Van kinderbedjes en kinderstoelen tot speelmatten en verzorgingstassen . Childhome heeft het allemaal. Duurzame kindermeubels voor de kinderkamer Duurzaam, tijdloos en mooi. Deze woorden beschrijven perfect de producten van Childhome. Alle meubels en decoratie zijn gemaakt van de beste materialen en staan mooi in je interieur door de strakke en tijdloze designs. Bij De Kleine Zebra vind je knappe kinderstoeltjes , handige wandrekken , rotan spiegels en veel meer om de kinderkamer om te toveren tot een uniek plekje waar jouw kindje kan groeien en bloeien. Stijlvolle accessoires voor thuis en onderweg Childhome heeft ook fijne accessoires voor elke kamer in huis of voor wanneer je onderweg bent. Denk maar aan stevige rugzakken , handige toilettassen , ruime luiertassen en veel meer. Allemaal zeer stijlvol en beschikbaar in verschillende kleuren en prints om te mixen en matchen.