4-in-1 zandspeelgoed - Triplet Deep Blue

Multifunctioneel strandspeelgoed: zeef, hark, schep of trechter

Staat: Nieuw product

Quut

MCH020

Mini cadeautjes, maxi pret! (487)

Speciaal voor de echte zandkunstenaars hebben wij de supertoffe Triplet van Quut.  Dit duurzaam, multi-functioneel speelgoed staat elke keer weer garant staat voor heel veel speelplezier.

Je kan ermee scheppen, harken, vormen in het zand maken of platte oppervlakes maken voor de mooiste creaties op te presenteren. Een echte musthave voor een geslaagd tripje naar het strand of de zandbak.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QU170624

CollectieDeep Blue
TypeSchepjes
KleurBlauw

De blauwe Triplet van Quut springt meteen in het oog door zijn cool design. En daar begint het nog maar! Want de kids zijn gegarandeerd dol op dit unieke multifunctionele speelgoed, makkelijk om te gebruiken en heerlijk om mee te spelen.

In de eerste plaats is dit speeltje een zandschep om putten te maken, kastelen te
bouwen en grachten uit te graven. Daarbovenop is het ook een zeef om alle schelpjes en andere stukjes uit het zand te halen. Plus het speeltje fungeert als harkje om extra creative designs te maken. En alsof dat nog niet voldoende is, kan het uitgeholde handvat ook nog eens gebruikt worden als trechter.

Materiaal: duurzame kunststof - recycleerbaar
Afmetingen: 17 x 17 x 22 cm

Met elk nieuw product streeft het Belgische QUUT ernaar om bestaande speeltjes opnieuw uit te vinden. Door ze beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT hun levensduur en fun-factor op het strand en in bad verlengen.

 

Quut Triplet from Quut Toys on Vimeo.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.220.170.170.09
  • Door Imelda C.
  •  de 06/10/2021
idem geel
  • Door Anonymous A.
  •  de 05/06/2020
veelzijdig en je leert de kinderen handig gooien
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories