Aardig 3-in-1 plaspotje oranje

Staat: Nieuw product

Dot.baby

SB108

Dit handige potje, van DotBaby, met handvat en oranje accenten komt van pas tijdens alle fases van het zindelijkheidsproces.

Handig om de potjestraining te starten en nog lang daarna te gebruiken als toiletbril of opstapje. We zijn fan.

45,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DB01005

De dot.pot is een 3-in-1 plaspotje. Hij kan niet alleen dienst doen als eerste potje, maar ook als toilettrainer én als handig opstapje. Onderaan heeft de dot.pot oranje kleuraccenten in antislip. Tel daarbij zijn brede basis op en je krijgt een heel veilig, stabiel potje voor dotjes van kindjes. De dot.pot heeft ook een afneembaar handvat in dezelfde kleur als het antislipgedeelte. Voor het kindje kan deze hendel dienst doen als ruggensteun tijdens het pipi doen of voor mama en papa als handvat om het potje overal mee naartoe te nemen in huis tijdens de intensieve periode van potjestraining.

De dot.pot schoonmaken is lekker makkelijk dankzij het uitneembare binnenpotje. Zo moet niet de hele pot telkens worden gereinigd, het binnenste gedeelte is meestal voldoende. Bovendien is de dot.pot vooraan een beetje verhoogd. Dat helpt jongetjes om steeds in het potje te mikken. Plasjes op de vloer zijn uitgesloten.

Wanneer je kindje klaar is voor het grote toilet kan je de bril van het potje gebruiken als toilettrainer en op de toiletbril van het gewone toilet leggen. Zo creëer je een zachte overgang van potje naar wc.

Wanneer je de toilettrainer en het binnenpotje uit de dot.pot neemt, hou je enkel het buitenpotje over. Draai dat om en kijk daar: je hebt een opstapje! Net als de hele dot.pot en het toilettrainergedeelte heeft ook het opstapje een gekleurde rand in antislip onderaan. Zo kan je kleintje overal bij in de badkamer of keuken, ook handig om op het grote toilet te stappen zonder hulp van mama of papa.

En tot slot: waar kindjes bijzonder blij mee zijn, is dat de dot.pot is vormgegeven als een emmertje, iets wat ze al kennen, leuk vinden en hen geen angst inboezemt.

 

Materiaal: gemaakt van hoogwaardige, krasbestendige materialen

Opstapje: tot 40 kilo

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
19.531311.5