Alice wandrek - Nature

Rieten rek om op de vloer te zetten of aan de muur te hangen

Staat: Nieuw product

Bloomingville

BLV240

Ruim op in stijl met Bloomingville (50)

Twee plankjes, het mooiste natuurlijk materiaal! Dit rieten rekje is een pareltje om een plekje te geven in jouw kinderkamer of de speelhoek van je mini's.

Leuk voor klein speelgoed, knuffels en zelf een paar boekjes!

99,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 82046429

TypeWandrekjes
KleurBruin

Rieten wandrek Alice van BLOOMINGVILLE is een klein maar wondermooi meubel om speelgoed, kleine spulletjes of zelfs boeken op een prachtige manier tentoon te stellen aan de muur van je gezellige thuis. De onderkant van de plank is stabiel en geeft je dus ook de mogelijkheid om hem op de vloer te zetten.

Materiaal: riet, dit is een natuurlijk materiaal, elk stuk is uniek
Afmetingen: 33,5 x 52 x 20 cm
Max gewicht per plank: 5 kg
_

Bloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Het merk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen, op een verrassende manier, een frisse wind door onze huizen te laten waaien.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.62416
Bloomingville  heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI  is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen. Stijlvolle decoratie voor de kinderkamer De wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden. Prachtige eetaccessoires voor elke maaltijd Met de Bloomingville Lunch is er ook voor aan tafel een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.
Collectie Ruim op in stijl met Bloomingville
Inspiratie en stories