velos enfant

In the bad with Liewood

In bad met Liewood ♡

Badjas, badspeeltje, washandje...

Cadeautjeslijst-voor-kinderen-kleine-zebra

Cadeautjeslijst

Maak jouw lijstje of zoek een cadeaulijst

Montesorri-speelgoed-kleine-zebra

Ons open-ended en Montesorri speelgoed

Laat jouw creativiteit de vrije loop

Little pieces of style for a happy childhood

Online concept store voor elke familie met stijl

Welkom DE KLEINE ZEBRA: de online concept store voor jonge kinderen en hun ouders sinds 2007. Val voor onze zorgvuldig samengestelde collectie van kidsdeco tot speelgoed en mode accessoires. Wij trekken de kaart van originaliteit en kwaliteit, altijd on trend. Voor de allerkleinsten zitten er in onze e-shop ook heel wat baby verzorgingsproducten en onmisbare musthaves voor in je babyuitzet.

Kies de allermooiste meubels en decoratie voor de kinderkamer

De kinderkamer is een wereld op zich. Een plek waar je tegelijkertijd kan spelen, om te fantaseren en een rustgevende ruimte om te relaxen. DE KLEINE ZEBRA kiest bewust voor unieke merken met stijlvolle meubels en originele kinderkamer decoratie zodat ouders een plek kunnen creëren waar hun kinderen kunnen groeien en bloeien. Kinderbedjes, poefs, fauteuils, nachtlampjes, verlichting en wanddecoratie: allemaal even kwalitatief als origineel zodat elk kind een gezellig kamertje op maat krijgt. Vergeet ook geen opbergers en beddengoed: dekbedovertrekken, kussens, kinderpyjama's ... Voor ieder wat wil en altijd met stijl: van retro tot designerspullen, van stoer en luid tot kitsch en girly.

Bijzonder speelgoed en originele gezelschapsspelen

Bij DE KLEINE ZEBRA weten we natuurlijk waar kinderen echt blij van worden: spelletjes en mooi speelgoed! Degelijk klassiek of modern speelgoed met een twist: kinderen ontplooien zich moeiteloos met leuke en educatieve activiteiten. Baby, meisje, jongen of unisex: het speelgoed uit onze webshop beantwoordt aan ieders behoeften en wensen. Duik zeker ook eens in onze verkleedkoffer.

Unieke kostuums en verkleedjurken, eerste speelgoed, mooie kinderboeken, stevige puzzels, houten speelgoed, open-end speelgoed, kaartspelletjes en coöperatieve bordspelen: de verbeelding van je kind kent geen grenzen. En wij staan graag aan de zijlijn als hun grootste supporter van stijl en een zalige kindertijd!