farde à dessin Cirque

Artistieke Circus tekenmap *

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ28727

Lilliputiens: On the Move (34)

Met de Circus tekenmap van Lilliputiens ben jij de kunstenaar! Rangschik je stiften of potloden aan de ene kant en je tekenblok aan de andere....

29,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86783

TypeSchrijfbenodigdheden
KleurRoze
Leeftijdvanaf 2 jaar
Karakter LilliputiensCircus

Met de Circus tekenmap van Lilliputiens ben jij de kunstenaar! Rangschik je stiften of potloden aan de ene kant en je tekenblok aan de andere. Neem al deze noodzakelijke tekenspullen mee onder de arm en eens ter plaatse kun je jouw creativiteit de vrije loop laten gaan! Wanneer je klaar bent, sluit je de map zodat je meesterwerken goed beschermd zijn. Tekenblok en vijf potloden inbegrepen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
322500.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: On the Move
Inspiratie en stories