Atelier met stiften - Cabinet of curiosities

Atelier met stiften - Bijzondere insectenkast

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ510

Djeco DESIGN BY Collectie (277)

Bewonder de wereld van de insecten nu van dichtbij met deze bijzondere inkleurset van Djeco!

Kleur nauwkeurig de insecten in en hang ze vervolgens in een mooi lijstje. Eenmaal klaar met alle kevers, vlinders en motten dan kan je de hele muur volhangen met je eigen insectenkastjes.

24,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08619

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKleuren
Leeftijdvanaf 8 jaar

Het Cabinet of curiosities knutselpakket van Djeco bevat 4 vellen met pre cut insectenvormen, 5 papieren frames, 6 stiften, een stickervel en een instructieboekje.

Leeftijd: vanaf 8 jaar
Afmetingen verpakking: 23 x 23 x 4 cm
Design: Jenifer Davis

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories