Avonturen burcht - Castel on Ze Rock

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ30644

Alles voor een piratenfeestje! (65)

Maak je klaar voor een reeks geweldige avonturen met Djeco's Arty Toys. Is deze burcht het hoofdkwartier van stoere ridders?

Deze speelset komt uit de Arty Toys collectie van Djeco. Klaar voor grootste avonturen en heerlijke fantasiemomentjes.

89,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06737

CollectieArty Toys
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Maak je klaar voor een reeks geweldige avonturen met Djeco's Arty Toys. Is deze burcht het hoofdkwartier van stoere ridders? Of van coole piraten? Of allebei? De fantasie van jouw kid kent geen grenzen !
Geweldig kasteel uit de Arty Toy-lijn van Djeco. Het fort bestaat uit 3 onderdelen die je op verschillende manieren kan plaatsen. Handig als je alleen of samenspeelt. Hoogte kasteel: 36,5cm. Breedte: 63,5cm. Materiaal: hout en kunststof. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.

Opgelet: Poppetjes niet inbegrepen ! Die zijn apart te koop.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
71160.08
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Alles voor een piratenfeestje!
Inspiratie en stories