Baby Fotoalbum - Speelkameraadjes

Staat: Nieuw product

Haba

HAB052

Nog op zoek naar een cadeautje voor je kleine schat die straks 1 jaar wordt? Dit is echt een prachtig geschenk: het babyfotoalbum Speelkameraadjes is een leuk textielboekje perfect voor kleine handjes, dankzij de insteekvensters voor foto's kan je het helemaal personaliseren en kan je dit album steeds opnieuw veranderen.

Zo blijft het interessant, staat garant voor uren kijk- en wijsplezier met de kleinste wereldontdekkertjes.

24,99 €

19,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303143

CollectieVoor baby's
TypeFotoboekjes
Leeftijdvanaf 1 jaar
Korting- 40 %

Hé, wie lacht er mee? Mama, papa, opa en oma, broers en zussen of andere familieleden... kinderen vinden hun eigen familie heel spannend en leren snel gezichten en namen. Natuurlijk zijn ze ook blij met foto's van de huisdieren of andere fijne momenten.  Dit textielboek is baby's eerste fotoalbum dat hij makkelijk zelf kan doorbladeren zonder stress voor kreukels of scheuren. Je kan het super makkelijk met verschillende foto’s vullen, voor 8 foto’s in formaat 10 x 15 cm.

De Duitse speelgoedfabrikant Haba is bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, en van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte 20 cm x 19 cm

Vanaf 12 maanden

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
292290.238
  • Door Anonymous A.
  •  de 04/02/2020
Heel fijn fotoalbum voor kleintjes; kleurrijk & geweldig om met eigen fotootjes aan te vullen.
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!