Baby verkleedpak Draak

Schattige eerste verkleedoutfit Dragon voor peuters

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Dierenkostuums en -accessoires van Souza! (59)

Grrrraaaauuuuwww, daar sluipt een klein draakje door het sprookjeshuis! Met een wondermooie groen-paarse kleurstelling en een knap afgewerkte kap is dit drakenpakje een musthave in de verkleedkoffer. Het baby verkleedpak is geschikt voor mini draakjes van 1,5 jaar.

34,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100679

PersonageDraak
TypeVerkleedkostuums
KleurGroen

Happy Fantasy at the Fairy-tale house
Een stoere ridder en een lieflijke prinses lopen door een donker woud. Wat is dat daar? Een sprookjeshuis! Onderweg kruisen schurken hun pad, maar het duo slaagt erin ze te overmeesteren. Uiteindelijk worden de ridder en de prinses verwelkomd door een ijsprinses en haar vriendinnen, gehuld in de mooiste jurken en met sprankelende diademen in het haar. Het verhaal gaat verder…

Maat: 86
Ruglengte: 48 cm.
Materiaal: 100% polyester.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Dierenkostuums en -accessoires van Souza!
Inspiratie en stories