Babymutsje met hondjesprint

Staat: Nieuw product

Pigeon

Wist je dat de Terriers op dit mutsje ook Buckingham Palace bewaken? Engelser kan haast niet.

Dit is dan ook een ontwerp van het oer-engelse merk Pigeon Organics en staat niet alleen leuk, is ook nog eens helemaal gemaakt uit super zacht en veilig organisch katoen.

14,30 €

Zet op mijn verlanglijstje

TypeBabymutsen
PrintsDogs
Korting- 40 %

Geknoopt mutsje met statige hondenprint. Lekker zacht, uit organisch katoen en een ontwerp van Pigeon uit Engeland. Match perfect met het pyjama'tje in dezelfde print en maakt samen een perfect kraamcadeau!

Materiaal: organisch katoen, met GOTS-label

Met een voorliefde voor mooie ontwerpen, stoffen en een mooie wereld maakt Pigeon Organics, uit het Engelse Oxford, prachtige collecties voor kleine mensjes. Zo hebben ze echte klassiekers en hippe seizoenscollecties en willen daarmee niet de wereld maar wel jouw hart veroveren. Kortom een mooi merkje, op een mooie manier gemaakt, allemaal uit biologisch materialen en GOTS gecertificeerd.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.04
Pigeon (vroeger Organics for Kids) ontwikkelt bijzondere, duurzame en doordachte accessoires & gifts uit de mooiste kwaliteit biologisch katoen. Rompertjes, slaappakjes, pyjama’s, dekentjes en mutsjes… allemaal verkrijgbaar in verschillende hippe prints: bloemen, beesten, bollen, stippen, streepjes. Allemaal felgekleurd en in pasteltinten! Alle artikelen zijn gemaakt van heerlijk zacht 100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. De huid is ons grootste orgaan – aanraking met pesticiden en chemicaliën vermijden is vooral voor de gevoelige babyhuid heel belangrijk! Naast de mooie designs en het gebruik van biologisch katoen is er meer! Alle producten worden namelijk ‘gewoon’ in Engeland gemaakt en het katoen is geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan.