Bangelijke set van 20 servetten - Doodskop

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR298

Meri Meri Halloween (28)

Veeg je mond proper met een schedel of eet jouw trick-or-treath vangs op op deze sublieme Halloween servetten van Meri Meri.

Heerlijk en onmisbaar op het volgende Halloween feest!

6,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 197034

CollectieHalloween
TypeServetten
KleurMeerkleurig

Set van 20 Halloween servetten in de vorm van een bangelijke schedel. Maak je feesttafel compleet met de bordjes, bekers of andere party supplies beschikbaar in dezelfde matching Halloween collectie. Zeker een kijkje waard.

Afmetingen: 12,7 x 15,2 cm

Materiaal: papier

___

Meri Meri is een uniek feestmerk met de mooiste feestartikelen voor de perfecte kinderfeestjes en ook voor de feestdagen, zoals de Halloween collectie. Perfect voor een griezelig Halloween feestje, inclusief zwarte katten, geesten, vleermuizen ... Stuk voor stuk bangelijk leuk, perfect te mixen en matchen en wondermooi!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri Halloween
Inspiratie en stories