Beestig leuk associatiespel - Wagonimo

Staat: Nieuw product

Janod

JS334

Het circus komt eraan, met de bonte circustrein! Zorg jij dat alle kaartje op de juiste plaats terechtkomen? Gooi met de dobbelsteen, en laat die circusdieren maar komen.

10,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02748

SamenstellingenKarton
TypeKaartspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Leer jouw kleintje de kleuren en dieren kennen via dit leuke associatiespel van Janod. Diegene die als eerste een treintje met de juiste 5 wagons kan vormen, is de winnaar. Het perfecte kaartspel voor de allerkleinsten. Voor wat grotere kinderen kan je het spel ook op een moeilijkere manier spelen.

Geschikt voor 2 tot 4 spelers tussen 3 en 6 jaar. Het spel bevat 54 kaarten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.120.030.10.22
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.