Beestig leuk denkspel - Boerderij vol bengels

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (136)

Boerderij vol bengels is een leuk geschenk voor elke gelegenheid. Het is een dobbelspel met een boerderij vol bengels voor 2 tot 4 spelers van 4 tot 99 jaar.

Dit dobbelsteenspel heeft maar een korte uitleg nodig, zodat je direct aan de slag kan. Spelen maar !

6,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302806

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

De avond valt over de boerderij. Het is de hoogste tijd om de dieren op stal te zetten. Maar wat is er aan de hand? De dieren breken telkens uit. Is dat een zet van medespelers? Geluk bij het gooien en een goed geheugen zijn absoluut vereist. Wie erin slaagt om alle dieren tegelijk op stal te krijgen, wint het spel.

Inhoud: 20 kartonnen kaartjes in vier verschillende stalkleuren, 1 dobbelsteen, 1 stickervel, 1 handleiding (Frans, Nederlands, Engels, Italiaans, Duits en Spaans).

Geschikt voor kids vanaf 4 jaar. Aantal spelers: 2-4. Duur: ca. 10 minuten.

Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10.43.910.40.1
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories