beestige cijfermonsters rekenmemorie

Beestige cijfermonsters rekenmemorie

Staat: Nieuw product

Haba

Help! Overval door de cijfermonsters! Wees maar niet bang. Met jullie scherp verstand en goed geheugen kunnen jullie ze heel gemakkelijk vangen....

6,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301061/301062

Help! Overval door de cijfermonsters! Wees maar niet bang. Met jullie scherp verstand en goed geheugen kunnen jullie ze heel gemakkelijk vangen. Doel van het spel is om met steeds 3 cijfermonsterkaartjes een rekensom met de goede uitkomst te vormen. Een monsterachtige rekenmemorie!

Inhoud: 36 cijfermonsterkaartjes, 16 rekenchips.
Leeftijd: Vanaf 8 jaar.
Aantal spelers: 2-4.
Speelduur: ca. 10 min.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10.9410.90.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.