Beestige familiepuzzel - Wild Safari - 500 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER277

Uren puzzelpret verzekerd met deze beestige Crocodile Creek puzzel van 500 stukjes.

Kinderen kunnen de duidelijke stukken doen en mama of papa de iets moeilijkere stukjes. Of vlieg er gewoon samen in, ideale quality time die je kroost zich vast en zeker nog lang zal herinneren.

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3828857

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 8 jaar
# Puzzelstukken101-500 stukken
Thema's en onderwerpenDieren

Familiepuzzel Wild Safari van Crocodile Creek is ideaal om samen gezellig met z'n allen te puzzelen, of alleen als je van een extra uitdaging houdt. Op de puzzel staat een prachtige illustratie van mooie Safari dieren in levendige kleuren.

Aantal stukjes: 500 stukjes

Afmetingen: puzzel 45 x 61 cm - gemiddeld zijn de puzzelstukjes 2,5 x 3 cm groot

Leeftijd: vanaf 8 - 101 jaar

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels en hun verpakking zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige soya ink. Ook de coating is op waterbasis. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

-

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen & puzzels maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.