Beestige plaktattooos - Safari Animals

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR465

Meri Meri Safari Animals (11)

Geef je kapoen een beestige make-over met deze coole tatoeages van Meri Meri. Ook super tof om boven te halen op een beestig verjaardagsfeestje in jungle thema. Je kapoenen worden er vast helemaal wild van ;-)

3,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 206056

CollectieSafari Animals
TypePlaktattoos
KleurMeerkleurig

Beestige tijdelijke Meri Meri plaktattoos Safari trek met leuke insecten en safari beesten en details in zilverfolie. Elk pakje bevat 2 tattoo-blaadjes in zachte neonkleur en met glitters. Leuk ideetje om in een feestzakje voor een verjaardag te steken en cadeau te doen aan je vriendjes.

Afmetingen verpakking: 11,4 x 8,9 x 0,3 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door BJ S.
  •  de 05/05/2020
Nog steeds. Niet ontvangen
› Beoordeling van De Kleine Zebra de 05/05/2020

Beste, ik dank u voor uw beoordeling en ik zie dat uw pakje ondertussen werd afgeleverd. Aarzel niet onze klantendienst te contacteren, indien dit niet het geval zou zijn. Met vriendelijke groeten, Nathalie

Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Meri Meri Safari Animals
Inspiratie en stories