Beestige puzzel sticks - Machtige dino's

Staat: Nieuw product

Mudpuppy

BER207

Hou je van dino's en hou je van puzzelen, maar mag het af en toe wel iets meer of anders zijn? Wel dan is deze puzzel stick puzzel echt het cadeau voor jouw lieveling.

Beestig leuk en super fijn speelgoed!

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 354785

TypePuzzels
# Puzzelstukken1-10 stukken
Thema's en onderwerpenDino's

Bangelijke Mudpuppy puzzel sticks Machtige Dino's bevatten 6 leuke puzzels bestaande uit 8 stokjes die je juist moet leggen. Sorteer de stokjes per kleur en leg ze dan in de juiste volgorde in het bijgeleverde inlegbord, zo puzzel je 6 coole dinosauriërs.

Deze kinderpuzzel is de winnaar van de Oppenheim Platinum Best Toy Award

Leeftijd: 3-6 jaar
Inhoud: 24 dubbelzijdig geprinte puzzel sticks - inlegbord uit karton
Afmetingen doos: 19 x 23,5 x 4 cm
Materiaal: 100% gerecycleerde papier, verpakking gemaakt uit 80% gerecycleerd papier en geprint met onschadelijke inkt.

_

Unplugged speelgoed en ecologische puzzels, spelletjes en speelgoed dat de creativiteit van kinderen volop stimuleert, dat is Mudpuppy.  Een heerlijk merk uit San-Francisco dat graag als missie kinderen wil entertainen en weghalen van achter de vele schermpjes die onze dagen soms domineren. Hun producten worden vaak in museumshops en onafhankelijke cadeaushops verkocht en nu dus ook bij De Kleine Zebr

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Marjolein B.
  •  de 04/08/2020
Het jongetje vond het cadeautje leuk en zijn ouders vonden het leerzaam. Dus...2 vliegen i een klap. Spelenderwijs leren, hoe mooi is dat.
Mudpuppy  gelooft in de creativiteit van kinderen en wil daar ook echt iets mee doen. Ze combineren educatie met leuke activiteiten en willen met hun producten de verbeelding en het vrij spelen stimuleren.Dit wil elke ouder in huis hebben. De puzzels hebben een prachtig design en zijn bovendien van top kwaliteit. De metalen doosjes met magnetische aankleedpoppen zijn origineel en mooi. En dan zijn er ook nog de herbruikbare stickers waarmee je de wereld kan ontdekken ... ideaal speelgoed voor in de auto trouwens. En de kleintjes, die kunnen bouwen en puzzelen met de stevige blokpuzzels. Ook de papierlijn van Mudpuppy kan vele kinderen bekoren: mooie dagboekjes, briefpapier...Doordat ze werken met onafhankelijke artiesten en illustratoren wordt elk Mudpuppy product een uniek geschenk om met trots af te geven aan je favoriete hartendief. Daarnaast zit duurzaamheid en veiligheid in het DNA van Mudpuppy: veel producten bevatten een hoog percentage gerecycleerde materialen en de meeste inkten zijn op plantaardige basis. Dat maakt alles veilig en goed voor onze planeet en de toekomst van onze kinderen.