Beestige puzzel Wilde Dieren - 100 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER033

Crocodile Creek 36 dieren (7)

Deze puzzel wordt bevolkt door maar liefst 36 verschillende wilde dieren en vormt met zijn 100 stukjes keer op keer een leuke is uitdaging voor elke kleine - en iets grotere - puzzelkampioen. Spelenderwijs ontdek je de verschillende wilde dieren die op onze planeet leven en dankzij het bijgevoegde infoblad kan je ook hun juiste naam opzoeken.

15,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 384054-2

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 5 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken
Thema's en onderwerpenDieren

Plezant & leerrijk tegelijk. Deze beestige kinderpuzzel, van het fijne Crocodile Creek, zit in een unieke koker met touwtje, bestaat uit 100 stukjes en toont 36 verschillende wilde dieren... ken jij ze allemaal? Er zit ook een blad bij met alle de benamingen van de dieren op, in 5 verschillende talen. Verkrijgbaar met verschillende afbeeldingen.

Aantal stukjes: 100

Afmetingen: puzzel 36 x 48 cm - doos ø12 x 20 cm

Leeftijd: 5+

Illustrator: Jonathan Woodward

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.312.712.70.63
  • Door Sylvie S.
  •  de 04/07/2020
Super tof
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen & puzzels maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.
Collectie Crocodile Creek 36 dieren
Inspiratie en stories