Beestige puzzel Wilde Dieren - 100 stukjes

Kleurrijke vloerpuzzel met wilde dieren uit eco karton

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER033

Crocodile Creek 36 dieren (6)

Deze puzzel wordt bevolkt door maar liefst 36 verschillende wilde dieren en vormt met zijn 100 stukjes keer op keer een leuke is uitdaging voor elke kleine - en iets grotere - puzzelkampioen. Spelenderwijs ontdek je de verschillende wilde dieren die op onze planeet leven en dankzij het bijgevoegde infoblad kan je ook hun juiste naam opzoeken.

17,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 384054-2

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 5 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken
Thema's en onderwerpenDieren
STOP/FINISTOP

Plezant & leerrijk tegelijk. Deze beestige kinderpuzzel, van het fijne Crocodile Creek, zit in een unieke koker met touwtje, bestaat uit 100 stukjes en toont 36 verschillende wilde dieren... ken jij ze allemaal? Er zit ook een blad bij met alle de benamingen van de dieren op, in 5 verschillende talen. Verkrijgbaar met verschillende afbeeldingen.

Aantal stukjes: 100

Afmetingen: puzzel 36 x 48 cm - doos ø12 x 20 cm

Leeftijd: 5+

Illustrator: Jonathan Woodward

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.312.712.70.63
  • Door Anonymous A.
  •  de 04/07/2020
Super tof
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier. Animalia Collectie van Bob Kolar De  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes. Illustratieve Collecties van Rebecca Jones Deze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt. 36 Dieren Collectie De  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans. Eco-vriendelijke Collectie Voor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!
Collectie Crocodile Creek 36 dieren
Inspiratie en stories