Beestige Set Van 12 Tattoos - Wild

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZP173

Hoe zalig is dit? Met deze set tijdelijke tattoos zit je helemaal goed. Je kan ze in je schuif leggen en bovenhalen als de kindjes zich vervelen of als mini geschenkje voor een verjaardag.

De illustratieve kindertattoos bestaan uit 3 verschillende unieke tekeningen die perfect passen bij de fantasie-wereld van kinderen.

6,49 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG934

PersonageLuipaard

De plaktattoos van Wee Gallery zijn voor kleine dierenliefhebbers een absolute musthave! Een tijger op de arm, een stoere kreet achter de oren en een leeuw op je been... hoe cool is dat?! De set bevat 12 tijdelijke tattoos die je heel gemakkelijk kan aanbrengen en verwijderen. Leuk voor jezelf of om uit te delen op je feestje.

Formaat: 4,5 x 4,5 cm

Geschikt vanaf 4 jaar, niet aangeraden voor kinderen met een gevoelige huid of allergieën.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.