Bekroond geheugenspel memory - Tapikékoi

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ853

Spelen we een spel met Djeco? (20)

Hou de dief! Wie doet er mee met dit award winning geheugenspel van Djeco.

In dit spel draait het allemaal om objecten en jouw geheugen. Je hersenen worden op de beurten getraind en het is aan jou om zo veel mogelijk op te merken en te herinneren. Elk object in dit leuk memo spel kan op de gebruikelijke plaats worden teruggeplaatst, zodat spelers ze gemakkelijker kunnen onthouden.

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08542

CollectieGames
TypeMemoryspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar
Korting- 40 %

Tapikékoi is een fijn memory spel uit de spelletjeskast van Djeco voor kinderen van 5 jaar en ouder. Dit gezelschapsspel heeft de Prix des Enfants gewonnen op het speelfestival Palais du Jeu et du Jouet in Toulon!

Inhoud speldoos: 4 borden met 'kamers' uit het huis, 12 objecten/ronde chips, stoffen zakje

Doel van het spel: test de herinneringen van je tegenstanders door de dingen te vinden die overal in huis zijn gestolen terwijl het gezin slaapt. Spelers zijn om de beurt de familie, terwijl alle andere spelers doen alsof ze dieven zijn. Objecten worden op de planken geplaatst die de woonkamer, keuken, slaapkamer en tuin van het gezin vertegenwoordigen. Terwijl de "familie" -spelers slapen, stelen de dieven dingen. Als de "familie"-spelers weer wakker worden, moeten ze hun geheugen gebruiken om alle ontbrekende objecten te identificeren. Als ze er een missen, houdt de dief hem! Voor elke ronde worden nieuwe objecten toegevoegd. Het spel eindigt wanneer alle chips uitgedeeld zijn. Wie verzamelt de meeste fiches/objecten?

Auteur: Romaric Gallonier & Laurent Toulouse 
Illustraties: Sébastien Chebret
Leeftijd: vanaf 5 tot 99 jaar
Aantal spelers: 2 tot 4 spelers

_

Voor Djeco is een geslaagd gezelschapsspel niet alleen een spel met goede spelregels en duidelijke spelvormen maar ook een spel dat mooi en duurzaam is. Al hun spelletjes zijn in een speelgoed bibliotheek of thuis getest. Ze zijn het resultaat van eenvoudige regels, een sterk concept van de auteur en de grafische wereld van de illustrator.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Spelen we een spel met Djeco?
Inspiratie en stories