betoverend gezelschapsspel 'prinses toverfee'

Betoverend gezelschapsspel - Prinses toverfee

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (146)

Prinses Toverfee en haar vriendinnen maken met de magische toverstaf schitterende tekeningen in de lucht. Maar pas op! Aangelokt door de...

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4745/4746

CollectiePrinses
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Prinses Toverfee en haar vriendinnen maken met de magische toverstaf schitterende tekeningen in de lucht. Maar pas op! Aangelokt door de glinsterende feeënstaf, sluipt de brutale kabouter Smoeshaan rond en steelt stiekem toverplaatjes. Dus moeten alle spelers zich goed concentreren en hun ogen open houden om de toverwedstrijd tegen de brutale kobold te winnen.
Een coöperatief teken- en geheugenspel voor 2 - 4 toverfeeën van 4 - 10 jaar.

Dit spel stimuleert:
- Logisch/tactisch denken
- Samenwerking
- Geheugen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.44.318.80.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories