Betoverende speeltent - Bloemenkrans

Staat: Nieuw product

Haba

KZ21953

Welkom in het land van bloeiende bloemen! De 'Bloemenkrans' speeltent is de mooiste die een elf of een fee zich maar kan wensen. Een heerlijke plek om te spelen, boeken te bekijken, je te verstoppen en te dromen.

199,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301173

CollectieKinderkamer
TypeTipi's/Speelhuisjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Voor kleine genieters vanaf 3 jaar.
De speeltent kan in zijn geheel worden gemonteerd en het gordijn aan de ingang kan met linten worden vastgebonden. De tent heeft een diameter van 1m50 en is 1m90 hoog. Materiaal: polyester, netweefsel, stokken van fiberglas.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1501901503.9
  • Door Anonymous A.
  •  de 06/08/2019
Kinderen houden van tentjes en deze is heel leuk makkelijk op te zetten en verplaatsbaar
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!