Bijzonder lieve muursticker 'Baby's room'

Staat: Nieuw product

Poisson Bulle

Uit de Stickers Messages collectie van Poisson Bulle
Een baby'tje op komst? Ijverig bezig met de afwerking van de babykamer? Dan...

24,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Uit de Stickers Messages collectie van Poisson Bulle
Een baby'tje op komst? Ijverig bezig met de afwerking van de babykamer? Dan is de Baby's room muursticker van Poisson Bulle net wat je zoekt! Het setje komt met twee stickervellen bezaaid met letters, sterren, hartjes en twee ornamenten. Erg leuk voor op de muur boven de wieg, maar kan ook op een kast, deur,...
Keuze tussen twee uitvoeringen. Indien nodig kunnen de stickers verwijderd worden. Materiaal: vinyl. Afmetingen stickervel: 21x29,7 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2129.700.35
Poisson Bulle - Het idee van Poisson Bulle werd geboren toen Isabelle Biron Roger's zoontje Nino, 18 maanden werd. Hij werd een beetje te groot voor zijn kleine baby kamer en ze ging op zoek naar enkele grote-jongens-decospulletjes. Spijtig genoeg vond ze nergens wat ze zocht,; gemakkelijke, betaalbaare en mooie spullen. Toen kwam Isabelle op het idee om enkele illustrators van kinderboeken te contacteren. Aangezien ze zelf dol was op deze leuke tekeningen verzon ze het idee om in samenwerking met haar lievelingsillustrators verplaatsbare muurstickers te creëren. Gemakkelijk, betaalbaar én mooi. “Poisson Bulle, ma chambre c’est ma bulle!”