Bijzonder schattig stoffen boekje - Geluk

Staat: Nieuw product

Haba

HAB662

Op de cover staat een snoezige egel te stralen, maar wat valt er binnenin te ontdekken? Dit stoffen babyboekje is lekker kleurrijk en helemaal omp maat gemaakt van de allerkleinste boekenwormen ;-)

14,99 €

12,74 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305224

CollectieVoor baby's
TypeBabyboekjes
Leeftijdvanaf 6 maanden
Korting- 40 %

Bijzonder schattig stoffen babyboekje Geluk van Haba, met kleurrijke, vrolijke prenten, voel- en speelelementen in een altijd boeiend dierenthema. Met de zachte kaft leent het boekje zich niet alleen om lekker te lezen, maar ook om fijn mee te knuffelen!

Afmetingen: 22 x 14 x 4 cm
Leeftijd: vanaf 6 maanden
Aantal pagina's: 8
Materiaal: polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Jon V.
  •  de 18/08/2020
Product beantwoordt aan de beschrijving
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!