bijzondere 'Balade au Zoo' muursticker fries

bijzondere 'Balade au Zoo' muursticker fries

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

KZ22768

Een giraf, panda, zebra, ijsbeer, toekan, vos en eland vind je maar op één plek samen: de zoo natuurlijk! De Balade au Zoo muursticker is...

39,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Een giraf, panda, zebra, ijsbeer, toekan, vos en eland vind je maar op één plek samen: de zoo natuurlijk! De Balade au Zoo muursticker is een must-have voor elke dierenliefhebber. Bovendien pimpt de fries meteen de kinderkamer! Maak jij mee een wandeling langs de zoodieren?
De muursticker is gemakkelijk aan te brengen en kan op alle vlakke oppervlakken. Zo decoreer je ook een kast of een deur met de kleurrijke fries. Indien nodig, kan de sticker verwijderd worden. Met bijhorende instructies. Materiaal: vinyl. Lengte: 5 meter.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
500000.35
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!

product referentie :ART338