Bingo kaartspel in blikken doosje

Staat: Nieuw product

Haba

HAB280

Gezelschapsspelen van HABA (138)

Doel van het spel is als eerste een reeks van vier horizontaal, verticaal of diagonaal naast elkaar liggende getallen te vormen.

9,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303750

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeKaartspelletjes
Leeftijdvanaf 6 jaar
  • met een leuke beloningsstempel
  • de spelklassieker voor thuis en onderweg

Inhoud: 1 zakje, 1 stempel, 16 getallenplaatjes, 1 bingoblok, 1 handleiding.

Geschikt vanaf 6 jaar.

Aantal spelers: 2 tot 6 personen

Speelduur: 15 min

Materiaal: metaal

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
104140.2
  • Door Anneke C.
  •  de 22/09/2021
Hierover kan ik nog niets zeggen., kleinzoontje is nog veel te jong om dit spelletje te snappen. Gratis gekregen. Mooi blikje.
  • Door Vina K.
  •  de 02/09/2021
Super goed!
  • Door Ingrid C.
  •  de 31/08/2021
Cado geven ivm aankoop Hier vb een fluohesje
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories