Bio grime set 3 kleuren Beer en giraf

Staat: Nieuw product

Namaki

CB008

Wie loopt daar door de kamer? Is het een beer? Is het een giraf? Deze complete set van het franse Namaki bevat alles wat je nodig hebt voor het grimeren van een woeste beer of mega giraf.

10,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : NA110015

Grrr... verander je kleintje in een dier uit de wildernis zoals een heuse beer of giraf. Heerlijk spelen en grimeren met deze NAMAKI set. Deze schminkset op waterbasis is biologisch gecertificeerd en hypo-allergeen en bevat alles om zich te amuseren: 3 make-up kleuren op een palet (geel,  bruin en zwart), 1 make-up borsteltje en 2 grime-modellen. Het is mogelijk om met één doosje meer dan een tiental gezichten te grimeren.

Gebruik de make-up met een beetje water en breng aan op de huid met behulp van de kwast of het sponsje. Ontschminken gaat heel eenvoudig met een lauw water en een beetje zeep. Laat na gebruik het palet en de accessoires goed drogen alvorens ze op te bergen in de doos. Deze grime-set kan tot 12 maanden na opening gebruikt worden.

Waarschuwing : dit product is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar omwille van de aanwezigheid van kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden. Altijd gebruiken onder toezicht van een volwassene.

Gecertificeerd door Bureau Veritas Certification met label Cosmebio.

  • 99% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong,
  • 10% uit biologische landbouw.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.034
Namaki - Het franse merk Namaki voert veiligheid en gezondheid hoog in het vaandel. Alle Namaki producten worden enkel uit primaire grondstoffen gemaakt, dragen het bio keurmerk en zijn klinisch getest en hypo-allergeen verklaard. Ook respect voor het milieu is geen holle kreet bij Namaki. Het fabricatie-proces van de make-up verloopt volgens strikte normen (geen pesticiden, enkel bio-producten worden gebruikt). De verpakking wordt zo klein en licht mogelijk gemaakt, wat resulteert in minder CO2 uitstoot bij het transport van de producten. Waar mogelijk wordt niet-gebleekt karton gebruikt voor de verpakking. En last but not least zijn alle Namaki producten 100% recycleerbaar.