Bio grime set 6 kleuren Regenboog

Staat: Nieuw product

Namaki

CB004

Een namiddagje verkleedpret, een verjaardagsparty of naar een karnavalsfeest? Geef je outfit wat extra schwung met deze biologische make-up, speciaal ontworpen voor kinderen.

Gezichtjes grimeren wordt kinderspel met deze kit met vrolijke regenboogkleuren en bijgeleverd instructieboekje.

32,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : NA110008

PersonageSuperheld
TypeGrimeersets
KleurMeerkleurig

Laat je betoveren door de regenboogkleuren van Namaki en vermom je kids in enkele minuutjes tijd in een lieveheersbeestje, een piraat, een hond, een roze panter, een superheld, een clown, een papegaai en zoveel meer!

Deze schminkset op waterbasis is biologisch gecertificeerd en hypo-allergeen en bevat alles om zich te amuseren: 6 make-up kleuren op een palet (zwart, wit, oranje, groen, blauw, roze), 1 make-up borsteltje en een instructieboekje met 5 grime-modellen. Het is mogelijk om met één doosje wel 50 gezichten te grimeren.

Gebruik de make-up met een beetje water en breng aan op de huid met behulp van de kwast of het sponsje. Ontschminken gaat heel eenvoudig met een lauw water en een beetje zeep. Laat na gebruik het palet en de accessoires goed drogen alvorens ze op te bergen in de doos. Deze grime-set kan tot 12 maanden na opening gebruikt worden.

Waarschuwing : dit product is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar omwille van de aanwezigheid van kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden. Altijd gebruiken onder toezicht van een volwassene.

Gecertificeerd door Bureau Veritas Certification met label Cosmebio.

  • 99% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong,
  • 10% uit biologische landbouw.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.128
  • Door Anonymous A.
  •  de 23/04/2019
Ok alleen boekje wat minder erbij
Namaki - Het franse merk Namaki voert veiligheid en gezondheid hoog in het vaandel. Alle Namaki producten worden enkel uit primaire grondstoffen gemaakt, dragen het bio keurmerk en zijn klinisch getest en hypo-allergeen verklaard. Ook respect voor het milieu is geen holle kreet bij Namaki. Het fabricatie-proces van de make-up verloopt volgens strikte normen (geen pesticiden, enkel bio-producten worden gebruikt). De verpakking wordt zo klein en licht mogelijk gemaakt, wat resulteert in minder CO2 uitstoot bij het transport van de producten. Waar mogelijk wordt niet-gebleekt karton gebruikt voor de verpakking. En last but not least zijn alle Namaki producten 100% recycleerbaar.