Blauwe Bromtol - Nathalie Lété

Staat: Nieuw product

Vilac

JT181

Vilac & Nathalie Lété (5)

Duwen, duwen, duwen en ... zzzzoooef daar draait de bromtol van Vilac in het rond! De metalen bromtol is ontworpen door de talentvolle...

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8647B

CollectieVilac Déco - Cadeaux
TypeBromtollen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Duwen, duwen, duwen en ... zzzzoooef daar draait de bromtol van Vilac in het rond! De metalen bromtol is ontworpen door de talentvolle illustrator Nathalie Lété. Wondermooi als retro verzamelitem in de kinderkamer!
Geschikt voor kids vanaf 3 jaar. Diameter: 12 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
120120.35
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!
Collectie Vilac & Nathalie Lété
Inspiratie en stories