Blauwe pennenzak vol stoere wolven

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS073

Helemaal wild van Petit Monkey (10)

Is je zoon of dochter even ontembaar als deze wolven om aan het schooljaar te beginnen? Geef dan deze stoere pennenzak van Petit Monkey mee, heerlijk ruim, unieke print en gemaakt uit oude PET-flessen dus lief voor onze planeet!

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PEN4

SamenstellingenrPET
TypePennenzakken
PrintsWolven
KleurLichtblauw
Leeftijdvanaf 2,5 jaar

Grote blauwe Petit Monkey pennenzak vol wolven, voor echt al je kleurtjes, schrijfgerief en een schaar. Zelfs een tekendriehoek of rekenmachine past erin, dus ook geschikt voor middelbaarstudenten. Of gebruik je het tasje liever als compacte toiletzak, alles kan! met stevige rits en een handvat en gemaakt uit gerecylceerde plastiek flessen. Dus ook lief voor onze planeet.

Materiaal: rPET - gemaakt uit gerecycleerde PET flessen
Afmetingen: 20 x 9 x 8 cm

Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) brengt dit jaar een fantasierijke collectie rugzakjes en pennenzakken in beestige prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. - van Petit Monkey word je altijd blij!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.080.20.090.1
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!
Collectie Helemaal wild van Petit Monkey
Inspiratie en stories