Blauwe schooltas - On the road

Comfortabele boekentas met coole ruimteraket voor school

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL206

Lilliputiens tassen: Off we go! (11)

Klaar om nieuwe vriendjes in de ruimte te maken? Met deze schooltas kan je perfect uitgerust naar school vertrekken. Deze Lilliputiens schooltas met zijn A4 formaat heeft een perfect formaat en kan zeker tot en met het 2e leerjaar gebruikt worden.

Verschuif de raket om te tonen hoe je je voelt: verdrietig, tevreden of boos!

47,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 84440

TypeSchooltassen
KleurBlauw
Leeftijdvanaf 5 jaar

Originele, lichtgewicht schooltas A4 On the Road uit de collectie van het Belgische Lilliputiens met stijgende raket zorgt ervoor dat je echt alles kan meenemen wat je nodig hebt op school. Binnenin heeft deze praktische schooltas een handig naamlabel zodat iedereen weet dat deze boekentas de jouwe is.

Met stijgende raket, dubbele gespen, ritssluiting, extra vak vooraan, drinkfleshouder, naamlabel en verstelbare schouderbanden met handig borstriempje.

Afmetingen: 32 x 25 x 12 cm
Materiaal: 100% polyester gemaakt uit gerecycleerde PET flessen - waterproof

_

Lilliputiens is een Belgisch merk dat ons origineel en kwalitatief speelgoed brengt in de meest bonte kleuren en gekke karakters. Je kan ervan aan dat ze je kwaliteit bieden en zonder meer in de smaak zullen vallen bij je kindjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens tassen: Off we go!
Inspiratie en stories