Boeiende 3D compositiespel - Blokkenmozaïek Nordic

Staat: Nieuw product

Haba

HAB696

Creatief aan de slag met vormen en kleuren – het 3D-compositiespel Blokkenmozaïek Nordic biedt eindeloze mogelijkheden bij het leggen, bouwen en stapelen.

De harmonische kleuren spreken jong en oud meteen aan, deze blokkenpuzzel blijft dan ook erg lang interessant en leuk. Om vrij mee te spelen of om te leggen en te bouwen naar een voorbeeld.

34,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305461

CollectieHouten speelgoed
TypeBlokken
Leeftijdvanaf 3 jaar

3D compositiespel Blokkenmozaïek Nordic van HABA traint het ruimtelijk inzicht en de fijne motoriek. De blokkenpuzzel komt met 10 dubbelzijdig bedrukte voorbeeldkaarten, daarnaast kan je de houten blokken creatief leggen, bouwen en ermee spelen in eindeloze variaties. Om vrij mee te spelen of om te leggen en te bouwen naar een voorbeeld.

Inhoud: 36 houten blokken, 10 voorbeeldkaarten

Materiaal: beukenhout, papier
Leeftijd: van 3 tot 99 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!