Bouwkokers Alto - Banana Pink + Cherry + Yellow

Modern en inventief strandspeelgoed in frisse kleuren

Staat: Nieuw product

Quut

MCH394

Quut must-haves for outdoor play (16)

Het strand is een paradijs voor alle bouwmeesters onder ons!

Alto in roze gele tinten is duurzaam zandspeelgoed en maakt bouwen leuker, torens hoger en zandkastelen indrukwekkend op een eenvoudige manier.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QU172857

Bouwkokers Banana Pink + Cherry + Yellow van QUUT is een duurzame en innovatieve tool om makkelijk torentjes te bouwen, zonder dat ze meteen weer in elkaar storten. 3 kokers van verschillende groottes stapel je op elkaar en vul je met zand. Alles goed aangeduwd? Haal dan voorzichtig de kokers van elkaar en je eerste toren staat recht!

Alto is hét antwoord op zandspeelgoed dat na een dagje dollen al kapot is. Door het duurzame design gaat het speeltje seizoen na seizoen mee. Handig hè?

Materiaal: duurzame kunststof. Alle producten van Quut zijn vervaardigd zonder gebruik te maken van BPA, ftalaten of latex en zijn bovendien allemaal recycleerbaar.

Afmetingen kokers:
Small: diameter 10 cm.
Medium: diameter 12 cm.
Large: diameter 18 cm.

Quut Alto from Quut Toys on Vimeo.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....
Collectie Quut must-haves for outdoor play
Inspiratie en stories