Bouwvakker kostuum met helm en accessoires

Verkleedkostuum voor stoere bouwers met hamer, schroevendraaier en zaag

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

Wie wil jij (later) zijn? (13)

Wil je later net als papa een bouwvakker worden? Begin alvast met oefenen met het bouwvakker kostuum van Great Pretenders!

De verkleedset bevat een reflecterende veiligheidsvest, een helm, een hamer, een schroevendraaier en een zaag. Net echt!

39,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 81505

PersonageHulpverlener
TypeVerkleedsets
KleurMeerkleurig

Bouwvakker kostuum met helm en accesoires van Great Pretenders is de perfecte aanvulling voor de verkleedkoffer, of een origineel kostuum voor carnaval. De accessoires (helm, hamer, schroevendraaier en zaag) maken het geheel af.

Geschikt voor mini bouwvakkers van 4 tot 6 jaar.

100% Polyester

Great Pretenders is een tof Canadees kindermerk - opgericht in 1989 - met een geweldige collectie verkleedkostuums en accessoires in prachtige (velours)stof. Stuk voor stuk van hoge-kwaliteit, ontworpen met oog voor detail en ideaal voor kinderen om hun creativiteit en verbeelding al van het prille begin te stimuleren. Wat wil jij vandaag zijn? Een heldhaftige superheld, schattig lieveheersbeestje of stoere ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer is dan alleen maar een kostuum aantrekken. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten, plus rollenspel helpt kinderen zichzelf uit te drukken en te ontwikkelen. Ontdek alle geweldige verkleedoutfits van dit tof Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Great Pretenders - Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen!Perfecte outfits voor rollenspellen en verkleedfeestjesBen jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten.Let’s Party CollectieEen verjaardagsfeest, themafeest of kinderfeest. Great Pretenders heeft met de Let's Party Collectie  de leukste accessoires in huis. Van het kaarsje op de taart tot de slingers in de lucht. Zorg voor een feestje die jij en jouw gasten nooit zullen vergeten!
Collectie Wie wil jij (later) zijn?
Inspiratie en stories