Box met assortiment Sonny Angel dieren serie 3 - 12 stuks

Staat: Nieuw product

Sonny Angel

MCH115

May he bring you happiness! Dit assortiment van 12 Sonny Angels bestaat uit 12 blind boxes met telkens 1 Sonny Angel uit de serie dieren 3.

Zoals steeds weet je niet op voorhand welke Sonny Angels erin zitten maar zo kan je er uitdeelcadeaus van maken, aan heel wat mensen een geluksbrenger geven of je collectie meteen serieus uitbreiden.

99,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SAS65334

De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector's items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel.

Assortiment box met 12 blind boxes van Sonny Angel uit de dieren serie 3.

De figuurtjes worden blind in de boxes gestoken, we kunnen dus niet garanderen dat de complete serie in deze doos zit. Ook hier geldt het principe jij kiest niet de Sonny Angel, maar de Sonny Angel kiest jou! :-)

De 'Dieren serie 1' bevat 12 kleurrijke figuurtjes uit het dierenrijk. Elke Sonny Angel is 7.5 cm groot. Een zebra, neushoorn, bulldog, giraf, krokodil of papegaai... welke Sonny Angel kiest jou?! Spannend!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.75
De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De figuurtjes van 7.5 cm groot zijn verkrijgbaar in verschillende series, variërend van dieren tot groente- en fruitsoorten. De Sonny Angels worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een bepaalde serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel maar de Sonny Angel kiest jou!