Brandende lamp op tafel voor je poppenhuis - Petit Home

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ290

PETIT HOME by Djeco (10)

Helemaal cosy wordt je poppenhuis met deze prachtige lamp en tafel. De lamp geeft een warm licht af gedurende 20 minuten. De perfecte aanvulling voor je poppenhuis!

3,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07830

CollectieDoll's House
TypePoppenhuis meubeltjes en accessoires
Leeftijdvanaf 4 jaar

PETIT HOME: een nieuw Djeco-project vol fun en uitdagingen dat kinderen en architectuur verbindt. Deze collectie is ontstaan uit de creativiteit en gecombineerde talenten van het Djeco team en de kennis van architecten, designers en decorateurs mét natuurlijk ook advies van mama's en kids.

Geweldige tafellamp uit de Petit Home collectie! De lamp brandt echt! Na 20 minuten gaat de lamp automatisch uit. Dankzij de bijgeleverde CR2450 batterij kan je de lamp ongeveer 330 keer aansteken! Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Waarschuwing: kleine onderdelen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
11.115.740.091
  • Door Anonymous A.
  •  de 28/11/2019
Superleuke lampjes! Voor kinderhandjes misschien wat fragiel. Ben benieuwd hoe ze schijnen in het door ons zelfgemaakte poppenhuis voor onze kleindochters.
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie PETIT HOME by Djeco
Inspiratie en stories