Verkleedpak - Spaceman

Supercool astronautenkostuum met rits en velcrosluiting

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Apollo 11 inspiratie (42)

Houston, there is no problem!

Met dit ubercool verkleedpak Spaceman van Souza ben je dé ster van elk carnavalfeest. Jouw missie is plezier maken en met dit zilverkleurig pak met kap komt het helemaal goed, je kan deze coole verkleedoutfit uit 1 stuk makkelijk aan en uit doen en eindeloos op avontuur vertrekken.

49,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100725

PersonageAstronaut
TypeVerkleedkostuums
KleurZilver

Spaceman is met voorsprong het coolste verkleedkostuum, je trekt het pak makkelijk aan en sluit hem vooraan met de rits en velcro. Deze schitterende outfit is bijna helemaal gemaakt uit zilver met blauwe en rode accenten en een witte kap, net als de echte astronauten.

Maten: 3-4 jaar / 5-7 jaar

Create your happy fantasy met de geweldige collectie van Souza for Kids! Op de top van de duinen wacht de in goud gehulde Marilise op haar gasten. Haar sprankelende kroon is speciaal ontworpen vor het feest van vanavond. De elfen zusjes hebben de confetti al klaar gezet, terwijl Valentine arriveert met haar paraplu in de lucht. Met haar haren vol fladerende vlinders kijkt elfje Jaelyn uit over het strand. Wat ziet ze daar? De stoere spaceman loopt in zijn flitsende pak verheugd naar prinses Olivia... dit is écht Happy Fantasy ... Souza Kids! daar word je vrolijk van.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
403330.45
  • Door Brit V.
  •  de 15/02/2023
Prachtig product, zeer kwalitatief. Altijd heel tevreden van Souza. De broek is aan de korte kant. Voor ons zoontje van 6,5j (1m17) is hij nipt goed. 🎭
  • Door Anonymous A.
  •  de 16/09/2019
leuk design en een droom van mijn kleindocher
SOUZA FOR KIDS  –   Stap binnen in de betoverende en kleurrijke wereld van Souza for Kids, een merk dat synoniem staat voor fantasie en elegantie voor kleine avonturiers en jonge dromers. Hier is elk kostuum , accessoire en make-upproduct een poort naar een wereld waar de verbeelding de baas is! De verkleedkleding van De Kleine Zebra: indiaan, prinses, gouden cape, tyrannosaurus verkleedkostuum... Met hun ultrastijlvolle producten tovert het merk elk moment om in een betoverend avontuur. Van de glinsterende gouden cape tot de boeiende accessoires, elk stuk is een combinatie van creativiteit en schittering. Of het nu voor een verjaardag is of gewoon voor plezier, de verkleedkleding Souza for Kids  zijn must-haves voor elk kind. De tyrannosaurus verkleedkostuums voegen een vleugje avontuur toe, terwijl de tiara's en indiase hoofdtooi sprookjes oproepen. Elk item, zorgvuldig ontworpen, nodigt uit tot een reis in de verbeelding. Hoe valt het merk Souza for Kids? De juiste maat kiezen bij Souza for Kids is kinderspel. De kostuums , ontworpen om zowel comfortabel als trendy te zijn, passen perfect bij verschillende leeftijden en maten. Of je nu kiest voor een cape van een tovenaar of een prinsessenoutfit , elk kledingstuk is ontworpen om mee te groeien met het kind. De meisjesschoenen , verkrijgbaar in verschillende maten, completeren elke outfit met elegantie. De maten zijn duidelijk aangegeven voor een perfecte pasvorm en onvergetelijke speelmomenten. Ontdek de magie van Souza for Kids make-up! De Souza for Kids make-up tovert elk kind om in een droompersonage. Hypoallergeen en gemakkelijk aan te brengen, voegt het een vleugje magie toe aan elk verkleedkostuum . Van elfengezichten tot stoere krijgers , de make-up is een onmisbare aanvulling om elke fantasie te realiseren. Het kleurenpalet en de accessoires bieden eindeloze creativiteit, waardoor elke verkleedervaring uniek en schattig is. De wereld van Souza for Kids: verkleedkleding, meisjesschoenen, indiase hoofdtooi... De accessoires  vormen de finishing touch voor elk verkleedkostuum. Van glinsterende zwaarden tot toverstokken , elk stuk voegt een extra dimensie toe aan het spel. De gouden capes en schitterende tiara's maken meeslepende verhalen mogelijk, terwijl de indiase hoofdtooi en de elegante schoenen een vleugje realisme toevoegen aan elk avontuur. Deze zorgvuldig geselecteerde accessoires garanderen een meeslepende ervaring en onvergetelijke herinneringen.
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories