Buitengewoon leuke speelset - Farm

Staat: Nieuw product

KROOOM

KZ25769

Uit de playset-serie van KROOOM
Er is heel wat te beleven op de boerderij! Koeien op de wei zetten, stallen uitmesten, paarden eten...

39,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 33301

Uit de playset-serie van KROOOM
Er is heel wat te beleven op de boerderij! Koeien op de wei zetten, stallen uitmesten, paarden eten geven en de moestuin onderhouden. Het is een drukte van jewelste, help jij een handje mee?
De boerderij is afgewerkt met de fijnste kleurstellingen en illustraties - een droom voor alle dierenliefhebbers! Paarden, varkens, schapen, eenden en koeien vervolledigen het plaatje. De interactieve speelset biedt ontelbare scenario's en is ideaal voor uren verbeeldingsvol spel!

De farm playset komt met bijhorende figuren en een speelmat. De onderdelen zitten netjes verpakt in een mooie doos met stap-voor-stap instructies, erg handig om de set in elkaar te zetten. Alle KROOOM producten zijn vervaardigd uit 100% recycleerbaar karton, afgewerkt met een waterafstotende coating. Stevig, lichtgewicht en eenvoudig te monteren zonder gereedschap door een volwassene.

Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.
Afmetingen: 71x43,5x65 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
654051.6
Het Israëlisch merk KROOOM combineert design en ecologie perfect met elkaar. Het innovatieve speelgoed is niet alleen educatief verantwoord, maar wordt ook vervaardigd uit duurzame materialen. Dat betekent fun voor kids én het milieu! Het speelgoed is gemaakt uit 100% recycleerbaar karton, afgewerkt met een waterafstotende coating. Stevig, lichtgewicht en eenvoudig te monteren zonder gereedschap. Bovendien staat KROOOM garant voor een dubbele portie plezier. Eerst de figuren monteren (soms met hulp van mama en papa) en dan onbelemmerd de verbeelding zijn werk laten doen! Ontdek bij de kleine zebra wat er in de KROOOM-wereld te beleven valt: vouw je eigen robots, botvier je fantasie in een 3D speelset of puzzel erop los!