Charmante set van 16 grote servetten - Valentine Doodle

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR314

Deze charmante servetjes in hartvorm zullen zeker en vast het hart van jouw gasten sneller doen kloppen. Ideaal voor Valentijn! Of het hele jaar door voor de romantische zielen onder ons. Leuk te combineren met de bekers en papieren borden uit dezelfde serie!

6,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 200691

CollectieLove
TypeServetten
KleurMeerkleurig

Leuke set van 16 grote servetten met Valentine Doodle print. Geeft elk etentje een speciale touch. De kleurrijke print op de servetten bestaat uit harten, wolken, bloemen en regenbogen.

Afmetingen: 16,5 cm x 16,5 cm

Materiaal: papier

-

Het Britse merk Meri Meri begon in 1985 met het maken van lieve wenskaartjes en groeide onder leiding van oprichtster Meredithe uit tot een netwerk van designers en kunstenaars die de allerleukste uitnodigingen, bakartikelen, verkleedkleren, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer produceren. Hun speelse mantra luidt heel toepasselijk 'we believe in childhood'.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
171710.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...