Chic eenpersoons dekbed - Luca

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM015

Zachte bedset met speelse luca-print in zacht grijs, ontworpen door het Deense merk Cam Cam. Deze set past perfect op een junior of volwassen bed en is - inclusief de kussensloop - gemaakt van satijn-geweven katoen dat 100% organisch is.

De bedset komt verpakt in een leuk stoffen tasje in dezelfde zachte stof.

 

80,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 800.P32

Formaten140 x 200 cm
CollectieLuca
TypeDekbedovertrekken
KleurBlauw

Onder dit dekbedovertrek van Cam Cam Copenhagen slaapt je kind nog beter!  De 'Luca' bedset is gemaakt van organisch satijn-geweven textiel en draagt het GOTS-label. Er zit een zachte dekbedovertrek in, een kussensloop en alles komt verpakt in een mooi stoffen totebag, allemaal in dezelfde unieke print van het stijlvolle Deense merk Cam Cam.

Afmetingen: overtrek 140 x 200 cm, kussen 60 x 65 cm

Materiaal: 100% organisch satijn-geweven katoen - met GOTS label, wat garandeert dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt.

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft. Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En ze zweren bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.30.020.360.85
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.