Chique pennenzak - Terrazzo Grijs

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM013

Ideale pennenzak: uitstekende kwaliteit, mooi design, hippe print en hij houdt moeiteloos alle kleurtjes, potloden, gommen en dergelijke bij elkaar. Ferm Living heeft dat goed gedaan.

De koperen rits maakt het geheel stijlvol af.

19,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8369

CollectieTerrazzo
KleurGrijs

Voor potloden, gommen en kleine lieve briefjes, deze Ferm Living pennenzak met unieke terrazzo print is net wat je nodig hebt. Afgewerkt met koperkleurige rits en verkrijgbaar in 2 kleuren.
 

Afmetingen: 21 cm x 2 cm x 7 cm
Materiaal: 100% organisch katoen
Wasadvies: voorzichtig wassen op 30°C

Ferm Living is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieurmerk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.05
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.