Circus drinkfles - Fantoni - 300 ml

Staat: Nieuw product

SIGG

SG093

Welkom in het olifantencircus! Deze drinkfles is de perfecte keuze voor dierenliefhebbers en kleine artiesten die houden van alles wat kleurrijk en fantasierijk is.

Dit compacte model is ideaal om je kleintje elke dag uit te laten drinken.

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6587298

CollectieTafel & keuken
TypeDrinkflessen
KleurGeel

Fantoni drinkfles van SIGG is een aluminium drinkfles dat tegen een stootje kan, niet lekt dankzij de handige anti-lek dop en handig is in gebruik voor de kleinste handjes. Met een capaciteit van 300 ml is ze compact en lekker licht om overal mee naartoe te nemen, of het nu naar school, de turnles of het park is.

Het gerecycleerd materiaal is niet alleen milieuvriendelijk maar ook voedselveilig en vrij van schadelijke materialen zoals BPA. De lak aan de binnenzijde is uiterst bestendig, hygiënisch en neutraal van smaak.

Inhoud: 300 ml
Gewicht: 95 gram
Afmetingen: 6,6 x 15,2 cm
Materiaal: recycleerbaar aluminium en BPA-vrije kunststof
Wasadvies: wassen met de hand

--

SIGG is een Zwitsers kwaliteitsmerk dat meer dan 100 jaar geleden werd opgericht en ons tot op de dag van vandaag elke dag verfrist met hun leuke designs en producten van uitstekende kwaliteit. Hun drinkflessen en brooddozen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en formaten. Er worden enkel materialen gebruikt die 100% recycleerbaar zijn. Zo hebben al hun producten een lange levensduur en zijn ze tegelijk erg gebruiksvriendelijk.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.095
SIGG - SIGG flessen en lunchboxen kennen een toenemend succes in kinderwinkels. Ze worden gemaakt volgens de hoogste normen van Zwitserse kwaliteit en vakmanschap. Maar ze zijn intussen ook uitgegroeid tot een trendy gebruiksvoorwerp. SIGG drinkflessen zijn ecologisch, 100% recycleerbaar én opnieuw herbruikbaar. Kortom, SIGG producten zijn licht, robuust, duurzaam, hygiënisch, lekvrij en mooi.